Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از سی‌سخت، استمهال وام‌های زلزله زدگان دنا همچنان در هاله‌ای از ابهام بوده و بانک‌های عامل استان کهگیلویه و بویراحمد همچنان بی‌توجه به مصوبات بانک مرکزی هستند.

شهر سی سخت به عنوان یک شهر توریستی در جنوب ایران از آن با صفت گردشگری یاد می‌شود که سالانه پذیرای گردشگران فراوانی از تمام نقاط کشور حتی توریست‌هایی از کشورهای مختلف دنیاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهری که مردمانش با آرامش خاطر با داشته‌ها و نداشته هایشان گذران زندگی می کردند و از زندگی خود لذت می بردند اما به یکباره معادلات در ۲۹ بهمن ماه سال ۹۹ به هم خورد و شهری که مردمانش آرام و نجیبانه مشغول کار و تلاش بودند دچار حادثه و بحرانی سخت شدند.

زلزله ۵/۶ دهم  ریشتری در آخرین ساعات شب این شهر را لرزاند و تقریباً هیچ خانه ای نبود که از لرزش هیولای زلزله در امان باشد، بسیاری از منازل به صورت ۱۰۰ درصدی تخریب شدند و آن‌ها که باقی ماندند دست کمی از تخریبی‌ها نداشتند.

علاوه بر منازل مسکونی شهر سی‌سخت برخی از روستاهای شهرستان دنا نیز دچار خسارات فراوانی شدند  بسیاری از اماکن و فضاهای اداری و آموزشی سی سخت دچار ویرانی و تخریب شدند، مدارس بسیاری در این شهر به صورت کامل و برخی دیگر با درصدهای بالا تخریب شد و عملاً زلزله برای سی‌سخت چیزی باقی نگذاشت.

دولت پای کار آمد و وام هایی برای زلزله زدگان مصوب کرد تا شاید بتوانند خانه های خود را بسازند و دوباره در آن سکونت کنند، اما به یکباره مصالح ساختمانی به شدت افزایش قیمت داد،دستمزدها چندین برابر شد، مصالح ساختمانی کمیاب و کارخانه های شن و ماسه و سیمان تعطیل شدند و اینها همه بر مشکلات زلزله زدگان افزود.

تنها عده ای توانستند خانه های خود را درست کنند و در آن سکونت گزینند و اکثر مردم بلاتکلیف مانده اند و سرمای زمستان را همچنان در کانکس و چادر به سر می برند و فریاد رسی هم ندارند.

طبق قانون در مناطق زلزله زده و بحرانی ۲ سال استمهال برای دریافت کنندگان تسهیلات در نظر گرفته می‌شود که متاسفانه بنا به گفته زلزله زدگان شهرستان دنا تاکنون از این قانون مستثنی بوده‌اند و عده بسیار زیادی از زلزله زدگان هنوز تسهیلات را به طور کامل  دریافت نکرده بودند که پیامک واریز اقساط از سوی بانک برایشان ارسال شد و مجبور شدند قسط پرداخت کنند.

و یا اینکه برخی از بانک ها مبلغی از همین تسهیلات را بابت اقساط از حساب زلزله زدگان بدون اجازه برداشت کردند و چندین بار از سوی مسئولان کشوری و استانی قول دادند که مشکل استمهال وام های مردم زلزله زده دنا برطرف می شود ولی تا به امروز چنین نبوده است.

مصوبه بانک مرکزی مبنی بر تصریح در روند استمهال وام های قبل از زلزله شهرستان دنا به استانداری و بانک های عامل و موسسات بانکی ابلاغ گردید و قرار شد ظرف مدت دو هفته این مهم پی گیری گردد و وام های زلزله زدگان استمهال گردد. 

بعد از گذشت یک و معطل کردن وام گیرندگان متاسفانه تا به امروز هنوز هیچ وامی استمهال نشده و بانک های عامل استان با دهن کجی به مصوبه بانک مرکزی و نادیده گرفتن حقوق مردم شهر سی سخت همچنان در حال دریافت اقساط وام ها هستند که می طلبد سازمان بازرسی به این مهم ورود کند تا حق این مردم از این بیشتر ضایع نگردد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: بانک های عامل سرپیچی بانک ها از اجرای مصوبه بانک مرکزی زلزله زدگان شهر سی سخت مشکلات زلزله زدگان استمهال وام زلزله زدگان بانک مرکزی بانک ها سی سخت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۳۸۸۸۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟

یک عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران با مثبت خواندن سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان، این اتفاق را یک شوک مثبت به بازار غیررسمی ارز عنوان کرد.

گروه بانک و بورس بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ «مهراد عباد» عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی تهران در گفتگو با بازارنیوز پیرامون سفر «محمدرضا فرزین» رئیس کل بانک مرکزی به ریاض پایتخت عربستان سعودی به منظور حضور در پنجاهمین سالگرد تاسیس بانک توسعه اسلامی اظهار کرد: مطمئناً به هر اندازه که تعاملات بین المللی ایران با سایر کشور و یا سازمان‌های بین الملل افزایش پیدا کند، به همان اندازه نرخ ارز در بازار غیررسمی کاهش می‌یابد.


این عضو اتاق بازرگانی تهران افزود: متاسفانه تغییرات نرخ ارز در بازار غیررسمی وابستگی شدیدی به اخبار و تحولات بین‌المللی پیدا کرده است. در طول سال‌های اخیر همزمان با افزایش تحریم‌ها و محدودیت روابط اقتصادی ایران با دنیا، ارزش پول ملی هم افت چشم‌گیری را پشت سر گذاشت. رشد مناسبات اقتصادی ایران باعث ایجاد ثبات نرخ ارز و به دنبال آن رشد ارزش پول ملی خواهد شد.


وی تصریح کرد: امیدوارم اثر این دست اخبار موقتی نباشد، زیرا در طول چند سال گذشته اخبار متعددی با این مضمون در فضای اقتصادی کشور منتشر شده است. عضو ایران در سازمان‌های بین المللی مهمی همچون بریکس و شانگهای نمونه‌هایی از این دست محسوب می‌شوند.


عباد در پایان تاکید کرد: سفر رئیس کل بانک مرکزی به عربستان باعث وارد شدن یک شوک مثبت به بازار غیررسمی ارز و کاهش قیمت دلار در آن شد. توسعه همکاری‌های ایران و عربستان و تمایل این کشور برای سرمایه‌گذاری در ایران خبری خوبی برای اقتصاد ما محسوب می‌شود.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: بانک مرکزی ، ارز ، نرخ ارز ، بازار ارز ، محمد رضا فرزین ، ایران و عربستان لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000TA2

دیگر خبرها

  • واکنش همتی به اعلام نرخ تورم نقطه به نقطه فروردین از سوی بانک مرکزی
  • تدوام روند نزولی نرخ تورم
  • نرخ تورم در دولت رئیسی چند؛ ۳۰، ۴۰، ۵۰، ۶۰ یا بیشتر؟
  • سفر فرزین به ریاض چه تاثیری بر بازار غیررسمی ارز داشت؟
  • نظارت بر فیلم‌های خارجی و چند ابهام    
  • تورم نقطه به نقطه فروردین ماه اعلام شد
  • بانک سرمایه افزایش سرمایه میدهد
  • ◄ بانک مرکزی براساس نص صریح قانون نرخ ارز نیما را اصلاح کند‌
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • بانک مرکزی: تورم ۲۷ درصد کاهش یافت!