Web Analytics Made Easy - Statcounter

در حالی که قرار بود در آبان ماه آخرین مرحله از تسهیلات به زلزله زدگان سی سخت در استان کهگیلویه و بویراحمد با پرداخت وام‌های 50میلیون تومانی اجرایی شود و ساخت واحدهای مسکونی در این شهر تا 15آذرماه به پایان برسد، هنوز بسیاری از زلزله‌زدگان سی‌سخت موفق به دریافت این وام‌های بانکی نشده‌اند.

 مدیرکل بنیاد مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد در این باره به «ایران» گفت: در خصوص اعطای تسهیلات وام 50میلیونی به زلزله‌زدگان سی‌سخت قرار بود 5 بانک عامل آنها را به متقاضیان پرداخت کنند که 3 بانک در این زمینه خوب عمل کردند اما 2بانک دیگر تأخیر زیادی داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


اسماعیل باقری افزود: از یک هزار و 700 مسکنی که قرار بود در این منطقه زلزله زده ساخته شود، حدود 200 مسکن آن هنوز به سقف هم نرسیده و ممکن است در حد دیوارچینی باقی مانده باشند. اینها جزو مواردی هستند که دچار مشکلاتی بوده‌اند و ما نیز به صاحبان آنها فشار نمی‌آوریم چون برای دریافت پروانه ساخت مشکل داشته یا در مکان دیگری مسکن داشته‌اند بنابراین ساخت مسکن را ادامه نداده‌اند به همین دلیل در مجموع از یک هزار و 500 مورد حاد، تاکنون حدود یک هزار و 133 مورد پایان کار گرفته و ساخت واحدهای آنها به اتمام رسیده است. وی ادامه داد: برای باقی موارد نیز سقف واحدها هم گذاشته شده است یعنی می‌توانند در این واحدها ساکن شوند و گرفتن این تسهیلات 50میلیون تومانی فقط موجب تکمیل این واحدها خواهد شد.
این مسئول اظهار داشت: چندی قبل دکتر نیکزاد، رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، این تسهیلات 50میلیون تومانی را مصوب کردند اما از زمان مصوب شدن تا زمانی که بانک مرکزی به بانک‌های عامل در تهران ابلاغ کند و سپس این ابلاغیه از تهران به بانک‌های عامل در استان کهگیلویه و بویراحمد برسد 2ماه طول کشید. حتی هنوز هم تعدادی از بانک‌ها کار را شروع نکردند لذا کاری که 2 ماه قبل با 50 میلیون تومان می‌توانست به اتمام برسد امروز شاید با 80 تا 100 میلیون تومان هم نتوان انجام داد لذا متأسفانه قولی که دادیم عملی نشد در صورتی که اگر این تسهیلات بموقع پرداخت می‌شد به طور قطع تمامی واحدها تا 15 آذرماه تکمیل می‌شد. وی در خصوص افرادی که واحدهای مسکونی آنها به‌دلیل تأخیر در پرداخت وام 50 میلیون تومانی هنوز تکمیل نشده است، تصریح کرد: در این خصوص جز پرداخت آن وام مصوب، کار دیگری نمی‌توانیم انجام دهیم چون تاکنون توانسته‌ایم با کمک‌های جمع‌آوری شده از خیران و کمک‌های بلاعوض و... کار را به این مرحله برسانیم و آخرین مصوبه دولت در این زمینه نیز همان وام 50میلیون تومانی بوده است لذا در صورت افزایش هزینه‌ها، باید خودشان پرداخت کنند. مدیرکل بنیاد مسکن استان کهگیلویه و بویراحمد درباره زمان پرداخت این وام توسط 2بانکی که هنوز در این خصوص اقدامی انجام نداده‌اند، گفت: هر بانک بین 150 تا 200 سهمیه برای پرداخت این وام‌ها داشته است که 3 بانک این سهمیه‌ها را پرداخت کرده‌اند و 2بانک دیگر قول داده‌اند که در این هفته کار اعطای وام‌ها را آغاز کنند.

چرا بازسازی در برخی روستاهای اندیکا آغاز نشده است؟
از سوی دیگر مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان از ادامه عملیات بازسازی در اندیکا خبر داد و گفت: برخی روستاها معارض محلی دارند که ممکن است این مشکل حل نشود و عملیات اجرایی در این روستاها آغاز نشود.حسین جنتی با بیان اینکه ساخت و ساز در شهرستان اندیکا در حال انجام است، اظهار کرد: در تمام روستاها ارزیابی انجام و عملیات بازسازی آغاز شده است.وی افزود: از برخی بخش‌هایی که اخیراً اعلام شدند، بازدید کردیم که تعدادی از روستاها در حوزه منابع طبیعی مشکل دارند. بنابر استعلام انجام‌شده و در صورت نیاز به جابه‌جایی، این کار انجام خواهد شد.مدیرکل بنیاد مسکن خوزستان گفت: زمان بازسازی کامل روستاهایی که دچار مشکل هستند، به رفع مشکل شان بستگی دارد. برخی روستاها در مناطق خاص هستند و باید از سازمان محیط زیست مجوز اخذ کنند که ممکن است این سازمان به این روستاها مجوز ندهد.جنتی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت می‌کرد، بیان کرد: همچنین برخی روستاها معارض محلی دارند که ممکن است این مشکل حل نشود و عملیات اجرایی در این روستاها آغاز نشود.

انتهای پیام /

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: استان کهگیلویه و بویراحمد زلزله زدگان سی سخت مدیرکل بنیاد مسکن 50میلیون تومانی برخی روستاها وام ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۰۵۱۹۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم

عملیات اجرایی نخستین ایستگاه مدرن لرزه نگاری بر خط جزیره قشم از سوی مرکز لرزه‌نگاری کشوری وابسته به موسسه ژئوفیزیک دانشگاه تهران و با حمایت سازمان منطقه آزاد قشم آغاز شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قشم، این پروژه در مجاورت مرکز پزشکی خلیج فارس (بیمارستان جی جیان) این جزیره جانمایی، ترازیابی و آماده ساخت شده وعملیات اجرایی آن امروز جمعه با حضور رییس سازمان مدیریت بحران کشور و جمعی دیگر از مسئولان آغاز شد.

به گفته کارشناسان حوزه زمین‌شناسی، وقوع زمین لرزه های پیاپی سالهای گذشته در قشم حاکی از آن است که این جزیره یکی از کانون‌های مستعد وقوع زمین لرزه است و این خود اهمیت وجود ایستگاه‌های لرزه‌نگاری را در این منطقه دو چندان می‌کند.

ایستگاه ها و شبکه‌های لرزه نگاری پایه‌ای ترین زیر ساخت مطالعات زلزله شناسی به منظور کاهش خطر پذیری زلزله است که توجه به این شبکه ها توانمندی جامعه را در مقابل زلزله افزایش می دهد.

تمام اطلاعات همواره به صورت برخط (آنلاین) و پیوسته از این ایستگاه‌ها به مرکز باند پهن واقع در پژوهشگاه بین المللی زلزله شناسی ارسال و بر روی تارنما(وب سایت) برای تمام مشترکان ارسال می‌شود.

انتهای پیام/7558/.

دیگر خبرها

  • ایجاد نخستین ایستگاه مدرن لرزه‌نگاری در قشم
  • ضرورت نظارت بیشتر بر پرداخت وام نهضت ملی مسکن
  • مشارکت‌های مردمی چشم انتظار تسهیلات پروژه‌های نهضت ملی هستند
  • پیگیر رفع مشکل اینترنت در روستاها هستیم
  • پیگیری مشکل اینترنت در روستاها
  • بانک‌ها در پرداخت تسهیلات جوانی جمعیت همکاری کنند
  • ۵۳۰۰ واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • ۵۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک های عامل معرفی شدند
  • یادگاری زلزله در سی‌سخت، نیمه تمام ماندن ۲۷۰ واحد مسکونی
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد