Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایلنا، به نقل از خانه ملت، بیژن زنگنه با اشاره به مصرف بالای گاز در بخش خانگی اظهار کرد: این مسئله به صنعت و نیروگاه‌ها فشار می‌آورد، زیرا نمی‌توانیم گاز خانه‌ها را قطع کنیم. در این شرایط به صنایع فشار می‌آید و مجبور به استفاده از سوخت مایع می‌شوند.

وی با بیان اینکه تولید گاز بی‌وقفه در حال افزایش است و تولید محصولات پتروشیمی‌ نیز با جدیت دنبال می‌شود، گفت: کیفیت بنزین و گازوئیل عرضه شده در استان‌ها و شهرها مطلوب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر نفت درباره اینکه آیا برای تقویت جایگاه‌های عرضه گاز طبیعی فشرده (سی‌ان‌جی) اعتباراتی در لایحه بودجه در نظر گرفته شده است، پاسخ منفی داد و اظهار کرد: این اعتبار برای جایگاه‌ها در نظر گرفته نشده است و لزومی بر این کار نیست، زیرا جایگاه‌های عرضه سی‌ان‌جی اقتصادی هستند و بخش خصوصی و مردم می‌توانند آن‌ را احداث کنند.

وی با بیان اینکه وزارت نفت می‌تواند مشوق سی‌ان‌جی‌سوز شدن خودروها باشد و برای این منظور ۶۵۰۰ میلیارد تومان وام در مصوبه دولت دیده شده است تا خودروهای سواری، عمومی و وانت‌ها بتوانند این وام را برای سی‌ان‌جی‌سوز کردن دریافت کنند، تصریح کرد: بازپرداخت این مبلغ نیز به‌عهده دولت است.

زنگنه افزود: همچنین وزارت نفت به دنبال فراهم کردن وام برای مابقی خودروهای سواری و همچنین موتورسیکلت‌هاست، چراکه آلایندگی موتورها بسیار بالاتر از خودروهاست.

وی با اشاره به اینکه اگرچه تاکنون در ایران موتورسیکلت‌ها سی‌ان‌جی‌سوز نبوده‌اند، اما در حال طراحی جایگاه‌های سی‌ان‌جی کوچک هستیم که امکان سوخت‌گیری سریع با گاز برای موتورسیکلت‌ها فراهم شود، گفت: با این کار افزون بر مزایای اقتصادی و ایجاد اشتغال، از آلودگی‌ هوا کاسته خواهد شد.

وزیر نفت به «تصویب آیین‌نامه احداث پتروپالایشگاه‌ها از سوی بخش خصوصی» در هیئت دولت اشاره کرد و گفت: مجلس قانون این مهم را تصویب کرده و آیین‌نامه آن را روز یکشنبه برای اجرا ابلاغ کرده است.

وی تصریح کرد: به‌زودی طی فراخوانی از مردم و علاقه‌مندان درخواست می‌شود تقاضاهای خود را برای سرمایه‌گذاری مطرح کنند، همچنین اولویت ما بهینه‌سازی پالایشگاه‌های موجود برای تولید فرآورده‌های با کیفیت و دارای استانداردهای ملی است.

زنگنه درباره کاهش مصرف بنزین پس از اجرای طرح احیای کارت سوخت، توضیح داد: اگرچه هنوز مقدار مصرف بنزین پس از آغاز سهمیه‌بندی تثبیت نشده است، اما اکنون ۱۹ تا ۲۰ میلیون لیتر از مصرف بنزین کاسته شده است، البته فکر می‌کنیم مصرف دوباره بالا برود.

وی گفت: افزایش سهمیه‌ بنزین برای مسافرت‌های نوروزی در اختیار وزارت نفت نیست و هنوز ابلاغیه‌ای دراین باره به وزارت نفت داده نشده است.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بنزین دولت موتورسیکلت نفت وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۶۰۵۴۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر ۱۰۰ کیلومتر ۱۲ لیتر بنزین می سوزانند که این میزان ۲ تا ۳ برابر بیشتر از میانگین جهانی است. - اخبار سیاسی -

غلامرضا شریعتی عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی در گفت وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، درباره علت بروز ناترازی بنزین در کشور و راه حل هایی که می توان برای برون رفت از این شرایط به کار برد، اظهار داشت:  مشکل اصلی ما این است که خودروهای تولید داخل مصرف بسیار بالایی از بنزین دارند و این امر باعث بروز معضل ناترازی بنزین شده است.

واردات خودروهای کارکرده منتظر مصوبه دولت

وی ادامه داد: دولت باید خودروسازان را مجبور کند که در تولیدات خود اصلاحاتی انجام دهند و خودروهای با کیفیت تولید کنند، اما متاسفانه خودروسازان به دنبال اصلاح تولیدات خود و تولید خودروهای با کیفیت نیستند.

عضو کمیسیون عمران مجلس گفت: ما معتقدیم که بهترین راه کار برای بهبود ناوگان حمل و حمل در کشور در این شرایط که خودروسازان زیر بار اصلاح تولیدات خود نمی روند واردات خودروهای خارجی است.

شریعتی تصریح کرد: در حال حاضر سرمایه ملی کشور را به خاطر حمایت از خودروسازان داخلی از بین می بریم، امسال مجبوریم به میزان زیادی واردات بنزین انجام دهیم و این به معنای کسری بودجه بیشتر است.

وی با بیان اینکه مصرف بالای بنزین در خودروهای تولید داخل در ردیف اول متهمان ناترازی بنزین است، بیان داشت:  باید برای رفع این مشکل اقدامی عاجل کنیم. متاسفانه خودروهای ما در هر 100 کیلومتر 12 لیتر بنزین می سوزانند که این میزان 2 تا 3 برابر بیشتر از میانگین جهانی است.

شریعتی با تاکید بر اینکه باید از سرمایه ملی خودمان حفاظت کنیم، ادامه داد: علاوه بر بی‌کیفیتی خودروها، حجم بالایی از خودروهای فرسوده در سطح شهر در حال تردد هستند که این امر هم بر استفاده بیشتر از بنزین افزوده است.

عضو کمیسیون عمران بیان کرد: باید برای برون رفت از این شرایط اقدام به متنوع سازی سبد سوخت نیز بکنیم و از خودروهای برقی و هیبریدی هم در چرخه استفاده کنیم تا میزان  خودروهای استفاده کننده از بنزین کاهش پیدا کنند. همچنین ما باید به سمت استفاده از خودروهای دوگانه سوز  مثل سی ان جی و ال پی جی هم حرکت کنیم و به این وسیله از میزان مصرف بنزین در کشور بکاهیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکل سرایت بنزین به آب‌های سطحی اهواز در حال رفع است
  • مصرف سوخت در ایران ۲ تا ۳ برابر میانگین جهانی است
  • اثرات تورم بر زندگی مردم با اختصاص سهمیه بنزین به نفر خنثی می شود
  • بیانیه شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی منطقه اهواز در خصوص سرایت بنزین به آب‌های سطحی
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • معمای بنزین در ایران
  • ۱۸۵ میلیون متر مکعب آب شرب در لرستان تولید شد
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • از افزایش تراز آب دریاچه ارومیه تا آغاز تولید بنزین از متانول
  • با برد دورتموند: سهمیه پنجم چمپیونزلیگ به آلمان رسید